Bespaar op uw telefoon kosten!

fronttel

Overstap ISDN naar internetbellen

Twijfelt u nog over overstappen van ISDN naar Voice over IP? Niet doen! Onderstaand hebben wij een voorbeeld berekening hoeveel u kunt besparen met het overstappen van ISDN naar Voice over IP. Omdat wij een totaalpakket van diensten aanbieden, kunnen wij de gehele overstap op ons nemen. Realiseert u zich dat u niet alleen op vaste lijnkosten bespaard, maar ook op de werkelijke belkosten. Een kwalitatief Voice over IP systeem heeft dezelfde gesprekskwaliteit als ISDN. Lees verder


Energy CheckUp

EnergyCheckUplogoTIGBV

 

 

 

 

 

 

 

 

 


WiFi-Oplossingen

Teuwissen Installatietechniek heeft als installateur de juiste kennis en producten om een zo goed mogelijkfunctionerend Wi-Fi netwerk te realiseren. Kleine, middelgrote bedrijven of particulieren, bij ons kunt u terecht voor een nieuw Wi-Fi netwerk maar ook om de huidige Wi-Fi problematiek op te lossen. Een zogeheten site-survey zorgt er voor dat wij uw Wi-Fi netwerk in kaart brengen wat vervolgens tot een verbeterd of nieuw ontwerp zal leiden. Teuwissen installatietechniek kan u met een breed scala Wi-Fi oplossingen van dienst zijn, van kleine tot grote projecten! Zie verder!


WeVOIP

Vast Mobiel integratie.
WeVOIP is de nieuwste smartphone applicatie van Samsung om uw mobiele telefoon te integreren met de Samsung telefooncentrale. Met WeVOIP heeft u geen looptelefoon meer nodig.
Enkele kenmerken zijn: Hoge spraak kwaliteit, goedkoper bellen, gesprekken doorverbinden, ga zo maar door.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen voor brochures en relevante informatie omtrent vast-mobiel integratie.


Nieuwe dienstverlening: ICT Netwerkbeheer

Wij willen u onze geprofessionaliseerde dienstverlening per 1-1-2014 introduceren: ICT Netwerkbeheer
De afgelopen maanden hebben wij deze Microsoft Windows dienst professioneel aangepast in samenwerking met eigen, alsmede externe ervaren ICT medewerkers, operationeel gelijkwaardig aan de reeds bestaande vaardigheden en dienstverlening van onze onderneming.
Nieuwsgierig geworden omtrent de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden op het gebied van netwerkbeheer? Bel vrijblijvend 035-6030261 / 06-47834614 of mail naar info@tigbv.nl
Wij scannen eenmalig uw gehele netwerk binnen een dagdeel incl. alle applicaties en doen u een aantrekkelijk voorstel voor beheer, preventief onderhoud, service bij aanpassingen en calamiteiten.


IP pin

Sinds kort verzorgen wij ook IP pin.

Het belangrijkste voordeel van IP pin is dat het vele malen sneller is dan oudere technieken! In slechts 1 seconde is de transactie voltooid. U kunt zelf bedenken wat voor voordelen dit oplevert voor winkeleigenaars!

Nu zult u denken, is dat wel veilig? Jazeker! Door het leveren van een speciale ADSL lijn en de benodigde apparatuur met een noodstroomvoorziening te voorzien is de veiligheid gegarandeerd!


Internet verbindingen

Teuwissen Installatietechniek levert internetverbindingen op maat. Samen met de klant (particulier, Zzp’ers, MKB) bepalen wij met u en onze partners (leveranciers) de verbinding die bij u past. Wij leveren internetverbindingen over alle bedenkbaremediums: koper, kabel, glasvezel (FFTH en zakelijk glasaansluiting en 3G en 4G dongels. Fail-over verbindingen zijn ook leverbaar! Door onze goede samenwerking met een geselecteerd aantal providers kunnen wij u een uitstekende kwaliteit en service aanbieden. Bovendien kunnen wij als dit gewenst is ‘service op afstand’ leveren op al onze internetverbindingen, denk aan storingen opsporen en eventueel direkt verhelpen! Zoals u wellicht opmerkt zijn wij een flexibel bedrijf die graag met u en eventueel uw onderneming meendenken. De snelheid van de verbindingen die wij kunnen leveren varieert van 2Mbit/s download, met een max. van 1000Mbit/s (1Gbit). Heeft u een verbinding die wellicht traag is, een locatie waar lastig een goede aansluiting te krijgen is, of wilt u gewoon een internetverbinding met een zeer goede service?, neem dan contact met ons op!


Bellen in de cloud

Wat is bellen in de cloud:

U betaalt een vast maandelijks bedrag gebaseerd op de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers (telefoontoestellen). De telefooncentrale staat in een datacentrum en word beheert door Teuwissen Installatietechniek i.c.m. onze provider. Enkele voordelen zijn dat u niet hoeft te investeren in een telefooncentrale, ISDN en analoge telefoonlijnen kunt opzeggen en bijna alle functionaliteiten van een telefooncentrale behouden kunnen blijven. Heeft u hier meer vragen over, neemt dan contact met ons op via de contact pagina.


24 uur Storingsdienst | Alarmsystemen | Brandbeveiliging | Camerabewaking | CCTV | Domotica | Elektriciƫn | Elektrotechniek | Huisautomatisering | ICT/IT/WIFI | Inbraakbeveiliging | Satelliet internet | Telecom | Tuinverlichting |Wifi-oplossingen | Zonnepanelen | Installatiebedrijf Soest