Verlichting groepen

In de samenleving van nu zijn goede verlichtingsoplossingen van groot belang. Goede verlichting voorkomt in hoge mate vermoeidheid en ziekteverzuim. Doel van elke vorm van ‘kunstverlichting’ is en blijft een aanvulling leveren op het daglicht. Bij het ontwerpen van verlichtingsinstallaties is aandacht voor economische, milieu- en welzijnsaspecten van belang.

De kwaliteit van licht wordt bepaald door het karakter van de verlichting, de invalsrichting, de verdeling van lichtbronnen, de gelijkmatigheid en de mate van verblinding. Teuwissen Installatietechniek beschikt over deskundigheid om – geheel fabrikaatonafhankelijk – verlichtingsinstallaties te ontwerpen en te berekenen. Teuwissen Installatietechniek. voorziet u in een onderbouwd advies bij een lichtbronkeuze (armaturen) in een complete oplossing in verlichting.

Geluid & Omroep 

Het verkrijgen van goed geluid moet altijd worden afgestemd op het beoogde doel. Is het alleen voor achtergrondmuziek of ook voor het omroepen van mededelingen? Goed geluid heeft ook alles te maken met verstaanbaarheid. Denkt u hierin bijvoorbeeld ook eens aan de slechthorende medemens. Geluid-, omroep-, intercom- en versterkende installaties kunnen bijvoorbeeld worden uitgebreid van ringleidingsystemen, zodat ook toehoorders met een gehoorbeperking niets hoeven te missen.

Met onze dienst Geluid & Omroep helpen wij u graag met uw verstaanbaarheid!

Krachtstroom 

Krachtstroominstallaties vormen het slagaderstelsel in iedere elektrotechnische installatie. Krachtstroom bestaat voor circa 80% uit kabels en leidingen die in bundels onzichtbaar door het gehele gebouw verspreid liggen. Hoe ontstaat er nu een veilige elektrotechnische installatie? Kennis van voorschriften en het maken van goede kabelberekeningen is een eerste noodzaak om tot een storingsvrije, veilige (krachtstroom) installatie te komen.

(Krachtstroom)Kabels bestaan voor ongeveer 90% uit kunststofmaterialen. Het is dan ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid om bijvoorbeeld te kiezen voor het gebruik van halogeenvrije kabels. Groot voordeel: bij een onverhoopte brand produceren halogeenvrije kabels tienmaal minder rook dan de conventionele kabels.

Wij voorzien u van een actueel, doordacht installatieplan waarin veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit sleutelbegrippen zijn.

 

kabelymvk

Service & Onderhoud 

Teuwissen Installatie Groep heeft een 24 uurs-storingsdienst die zeven dagen in de week bereikbaar is. Wij bieden u het opzetten en uitvoeren van preventieve onderhoudsactiviteiten en het vakkundig herstellen van eventuele storingen. Zo worden systemen optimaal in werking gehouden.

Op basis van afspraken levert ons bedrijf maatoplossingen in service en onderhoud. Deze afspraken zijn in veel situaties – in overleg – ook toe te passen op installaties die niet door Teuwissen Installatie Groep gerealiseerd zijn. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een contractsvorm. Gebaseerd op uw wensen kunt u kiezen uit verschillende contractsvormen.

Wilt u meer informatie over Service & Onderhoud? Bel (035) 60 30 261 of mail ons!

Door het koppelen van elektrotechnische systemen en het toepassen van bestaande technieken in ‘nieuwe’ vakgebieden ontstaan er oplossingen die meer comfort, veiligheid, efficiëntie en rendement bieden. Teuwissen Installatie Groep heeft alles in huis om zulke doordachte oplossingen te realiseren. Expertise en ervaring. Innovatief denken. Kennisontwikkeling. En vooral: de integratie van de verschillende disciplines. Teuwissen Installatie Groep biedt u een duidelijke meerwaarde. U hoeft uw verhaal maar één keer te vertellen, u kunt op één adres terecht en u bent verzekerd van een totaaloplossing op maat.

Servicetechnicus

Voor het team Service & Installatie zijn we op zoek naar een veelzijdige, flexibele en enthousiaste Servicetechnicus. Interesse? Stuur je brief met CV aan Jakob Teuwissen, afdeling personeelszaken. Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jakob Teuwissen, teamleider van de afdeling service en installatie.

Functie-inhoud servicetechnicus
Je hebt als servicetechnicus een belangrijke plaats in ons bedrijf. Je realiseert zelfstandig en/of in teamverband kleine projecten en verricht storingswerkzaamheden aan verschillende soorten van installaties in zowel woningen, utiliteit of industriële omgeving. Je bent in staat om technische informatie te verwerken, aan te vullen of te wijzigen.
Na een gedegen inwerkperiode maak je buiten de normale werktijd tevens deel uit van de 7×24 uur storingsdiensten. Dit wordt normaal gesproken met 3 tot 4 collega’s in een roulatieschema ingevuld.

Functie-eisen servicetechnicus

Een zelfstandige en initiatiefrijke persoonlijkheid met goede contactuele eigenschappen en een klantvriendelijke instelling
Een afgeronde TSI opleiding (of daaraan gelijkwaardig)
Minimaal 5 jaar ervaring in het uitvoerende werk
VCA
Affiniteit met het werken met computers
Rijbewijs (B)
In onze organisatie staan teamgeest, werkplezier en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling centraal. Ook daarin vindt je bij Teuwissen Installatie Groep méér dan een baan.

elektro2


24 uur Storingsdienst | Alarmsystemen | Brandbeveiliging | Camerabewaking | CCTV | Domotica | Elektriciën | Elektrotechniek | Huisautomatisering | ICT/IT/WIFI | Inbraakbeveiliging | Satelliet internet | Telecom | Tuinverlichting |Wifi-oplossingen | Zonnepanelen | Installatiebedrijf Soest